CAF CL: Raja boekt zege op Kaiser Chiefs en bekert verder

Gepubliceerd op 06-04-2015 12:48 door Redactie Atlas-Lions

Nadat Raja Casablanca in de CAF Champions League uitwedstrijd al met 0-1 wist te winnen van het Zuid-Afrikaanse Kaiser Chiefs, heeft de Botola Pro ploeg zich gisteravond verzekerd van de achtste finales van het Afrikaanse bekertoernooi. Kaiser Chiefs werd in Casablanca met 2-0 verslagen.

Beide goals vielen in de slotfase van de wedstrijd. De Nigeriaanse spits Igodaro Ousagouna, die in de uitwedstrijd tegen Kaiser Chiefs al de enige goal maakte, nam beide doelpunten voor zijn rekening.

Raja Casablanca zal het in de volgende ronde moeten opnemen tegen het Algerijnse ES Setif, die het toernooi vorig seizoen wist te winnen.

MAT Tetouan
De tweede Marokkaanse club die zich wist te kwalificeren voor de volgende ronde is MAT Tetouan. In de thuiswedstrijd tegen het Nigeriaanse Kano Pillars, haalde MAT Tetouan in de persoon van Mouhcine Iajour flink uit. De Marokkaanse spits scoorde een hattrick in de wedstrijd die uiteindelijk met 4-0 werd gewonnen. Door de uitstekende uitgangspositie die op 21 maart in Tetouan werd neergezet, kwam kwalificatie voor de volgende ronde door de 2-1 nederlaag van zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen Kano Pillars, niet in gevaar. MAT Tetouan dient het in de volgende ronde op te nemen tegen het Egyptische Al Ahly.

Botola, Toernooien