Coupe de France: Dirar verliest met Monaco van PSG

Gepubliceerd op 04-03-2015 20:57 door Redactie Atlas-Lions

AS Monaco is uitgeschakeld in het Coupe de France toernooi. De ploeg van Nabil Dirar zag een plek in de halve finale aan zijn neus voorbij gaan, na een 2-0 nederlaag tegen PSG.

De Marokkaanse international, die afgelopen week nog uitblonk in het Champions League duel tegen Arsenal, mocht aan de aftrap van de kwartfinale verschijnen. De kwartfinaleplek werd vorige maand bereikt, nadat er met 3-1 van Rennes werd gewonnen.

Een bekerduel tegen PSG is andere koek en dat bleek al na drie minuten. David Luiz kopte raak na een corner van Lavezzi en bracht daarmee het in het Parc des Princes aanwezige publiek in extase.

Nabil Dirar had in de eerste helft weinig in te brengen bij Monaco. De Marokkaanse international viel alleen op met een gevaarlijke voorzet, die uiteindelijk door doelman Douchez gevangen werd.

In de tweede helft verdubbelde Edison Cavani de score voor PSG. In de 52e minuut schoot de Uruguayaan, die het binnenkort met zijn land opneemt tegen Marokko, via de binnenkant van de paal.

Nabil Dirar mocht vrezen voor zijn tweede gele kaart, na een opstootje met Pastore, maar de scheidsrechter liet dit met een sisser aflopen.