Eredivisie: Haddad haalt met FC Dordrecht broodnodige zege binnen

Gepubliceerd op 28-02-2015 09:05 door Redactie Atlas-Lions

Met gisteravond slechts één ontmoeting op het programma in de Eredivisie bestond er wel degelijk wat spanning bij hekkensluiter FC Dordrecht. Met slechts 12 punten uit 25 speelronden moest men gisteren wel winnen om zich te verwijderen van rechtstreekse degradatie naar de Jupiler League.

FC Dordrecht – Go Ahead Eagles (2-1):
Aan de kant van FC Dordrecht begon voormalig Oranje jeugdinternational Ilias Haddad in de basis voor zijn formatie. Het werd de 17e competitiewedstrijd voor de centrale verdediger van dit seizoen die de Dordrechters met wat geluk zou je kunnen zeggen wisten om te zetten in een zege.

Na in de 36e minuut de eerste tegentreffer te hebben geïncasseerd van Go Ahead Eagles, wist men met enig vertrouwen de rust in te gaan nadat in de 44e minuut de score werd geëgaliseerd door middenvelder Fortes.

Pas in de blessuretijd, 91e minuut, drukte FC Dordrecht haar stempel op de ontmoeting. Rechtsbuiten Klaiber was het die de wedstrijd besliste. Haddad stond overigens de gehele ontmoeting op het veld voor zijn werkgever.

Na deze zege bedraagt het verschil tussen hekkensluiter FC Dordrecht en NAC Breda slechts 3 punten.