Eredivisie: Matchwinner Tighadouini blinkt uit met twee goals

Gepubliceerd op 21-02-2015 10:15 door Redactie Atlas-Lions

NAC Breda won gisteravond met 2-1 van Cambuur Leeuwarden. Voor de thuisploeg was Adnane Tighadouini de gevierde man. De Marokkaanse aanvaller scoorde tweemaal en stelde daarmee de winst veilig voor NAC Breda.

Tighadouini opende in de 64e minuut de score met een fraai schot. Op aangeven van Demy de Zeeuw krulde de oud-speler van Jong Marokko de bal om Cambuur doelman Nienhuis.

Drie minuten voor tijd was het weer raak. Na een pass vanuit het middenveld had Tighadouini alleen Cambuur verdediger Reijnen voor zich. Deze speelde hij simpel uit en liet hij doelman Nienhuis met een geplaatst schot opnieuw vissen.

Bartholomew Ogbeche bracht de spanning wel terug in de wedstrijd door in blessuretijd de 2-1 te scoren voor Cambuur, maar meer dan een eretreffer was zijn schot uit de draai niet.

Adnane Tighadouini kwam de gehele wedstrijd in actie voor NAC Breda. De Marokkaanse aanvaller staat momenteel op acht competitietreffers dit seizoen. Hakim Borahsasar mocht in de 65e minuut invallen. Bij Cambuur ontbrak de geblesseerde Mohamed El Makrini.