Eredivisie: Tighadouini goud waard voor NAC

Gepubliceerd op 14-03-2015 23:03 door Redactie Atlas-Lions

NAC Breda wist vandaag cruciale punten te pakken in de strijd tegen degradatie. In de 27e speelronde won NAC met 1-0 van Go Ahead Eagles. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de blessuretijd gemaakt door Adnane Tighadouini. Voor de aanvaller was het alweer het negende doelpunt van het seizoen.

NAC Breda blijft na deze overwinning op de voorlaatste plaats in de Eredivisie staan. De belangrijke 3 punten zorgen er echter voor dat de ploeg zicht blijft houden op de 15e plek, een plek die lijfsbehoud garandeert.

FC Twente- PEC Zwolle

FC Twente wist met 2-0 te winnen van PEC Zwolle. Ziyech begon zoals gewoonlijk in de basiself aan deze wedstrijd. Younes Mokhtar viel na rust in als vervanger van Luc Castaignos. Ziyech wist het tweede doelpunt van de avond te maken in de 82e minuut. Ould- Chikh (FC Twente) en Moro (PEC Zwolle) bleven de gehele wedstrijd op de bank zitten.

SC Cambuur- FC Utrecht

SC Cambuur met middenvelder El Makrini in de gelederen, wist met 3-1 te winnen van het FC Utrecht van Yassine Ayoub. Beide middenvelders stonden de gehele wedstrijd in het veld. De jonge middenvelder, Soufian Amrabat, zat de gehele wedstrijd op de bank. Laatstgenoemde speler werd eerder deze week voor het eerst opgenomen in de voorselectie van het nationale elftal van Marokko.

Excelsior- Willem II

Willem II won met 2-3 van Excelsior. In de 65e minuut tekende Ali Messaoud voor de 1-2 in de doelpuntrijke ontmoeting tussen de twee ploegen. De Marokkaanse middenvelder stond de gehele wedstrijd in het veld. Aan de kant van Excelsior begon Adil Auassar in de basis aan de wedstrijd. De middenvelder werd in de 56e minuut naar de kant gehaald. De andere Marokkaan, Karami, zat de gehele wedstrijd op de bank.