Herstellende Barrada op de weg terug

Gepubliceerd op 10-04-2015 15:55 door Redactie Atlas-Lions

Marokkaans international en Olympique Marseille middenvelder Abdelaziz Barrada lijkt dichtbij een terugkeer na zijn liesoperatie van ruim 2 maanden geleden. Gisteren meldde de club op haar website dat de 25-jarige middenvelder binnen afzienbare tijd weer volledig kan meetrainen met de groep.

​Na eerder dit seizoen te hebben gekampt met hamstringklachten bleek een liesoperatie, na tests van de medische staf noodzakelijk. Medio februari onderging Barrada de operatie met succes, waarna de club de middenvelder zo'n 1,5 maand zou moeten missen.

Na ruim twee weken geleden voor het eerst het trainingsveld te hebben betreden, lijkt Barrada snel weer deel te kunnen nemen aan de groepstrainingen. Clubarts Baudot sprak namelijk van een stroomversnelling in het herstel van de middenvelder: "Abdelaziz verkeert momenteel in een zeer intensieve periode van zijn herstel. Het zal daarom dan ook niet veel langer dan een tiental dagen duren voordat hij zich volledig kan aansluiten bij de groep."

Na zijn transfer van afgelopen augustus naar Olympique Marseille, waar hij voor 4 jaar aan contract tekende, kwam Barrada vooral door blessureleed nauwelijks aan spelen toe onder Marcelo Bielsa. Barrada was tot nu toe in slechts 8 competitiewedstrijden (1 maal trefzeker) en 1 Coupe de la Ligue wedstrijd actief voor zijn nieuwe werkgever.

Europa