Ligue 1: Kantari wint van Regattin

Gepubliceerd op 15-03-2015 08:53 door Redactie Atlas-Lions

Na de grote nederlaag tegen PSG van vorige week, was er weer reden tot juichen bij RC Lens. De ploeg van Kantari en El Jadeyaoui won met 1-0 van Toulouse, de ploeg van Regattin. Zowel Kantari als Regattin stonden aan de aftrap. Regattin werd vijf minuten voor tijd gewisseld. Kantari deed de hele wedstrijd mee, terwijl El Jadeyaoui op de bank bleef.

Bammou
Yacine Bammou kwam pas tijdens de tweede helft in actie voor FC Nantes. De aanvaller begon op de bank, waarna hij in de 71ste minuut inviel. Nantes won overigens met 2-1 van Evian en staat op een 8e plaats in de Ligue 1.

Alioui
Rachid Alioui kreeg geen speeltijd in het duel tussen Guingamp en Evian. Aliuou komt dit seizoen weinig aan spelen toe, vergeleken met vorig jaar. Hij heeft dit seizoen maar in 6 wedstrijden meegedaan, waarvan 2 als basisspeler. Guingamp staat overigens in de middenmoot op de 11e plek.

El Kaoutari
El Kaoutari had met Montpellier een prima avond. De Zuid-Franse ploeg won met 3-1 van Stade de Reims. El Kaoutari speelde van begin tot eind mee. De linksbenige verdediger is dit seizoen een vaste basisspeler bij Montpellier. In tegenstelling tot zijn landgenoten Jebbour en Ait Fana, waarvan de laatste regelmatig geblesseerd is. Montpellier staat overigens op een 6e plaats, een plek die recht geeft op Europees voetbal.