Ligue 2: Kharja en Hadji vinden het net voor hun formaties

Gepubliceerd op 07-03-2015 09:17 door Redactie Atlas-Lions

Een aantal seizoenen geleden vaste waarden in de nationale ploeg, waren ze ook gisteravond beslissend voor hun formatie in de Franse tweededivisie, Ligue 2. Respectievelijk Houcine Kharja en Youssef Hadji namen het FC Sochaux en AS Nancy op tegen Tours en Stade Laval en wisten het net te vinden voor hun formaties.

FC Sochaux – Laval (2-1):
Met Kharja in de basis en een vroeg (22e minuut) gevangen rode kaart voor Zouma hergroepeerde Sochaux zich en trok de overwinning naar zich toe. De twee doelpunten die zich in rap tempo achtervolgenden (49e Guerbert en 52e minuut Kharja) overschaduwden de 0-1 voorsprong van Tours van de 13e minuut.

Dit was tevens de eerste treffer die Kharja voor zijn werkgever Sochaux maakte, de befaamde middenvelder mocht in de 3e minuut van de blessuretijd zijn rust pakken.

AS Nancy – Stade Laval (1-1):
Terug bij zijn oude club na een tijdje niet in actie te zijn geweest lijkt Youssef Hadji zijn draai helemaal te hebben gevonden. In 20 competitieronden kwam de aanvaller tot maar liefst 7 treffers en 3 assists, waaraan hij gisteravond één doelpunt kon toevoegen. Hadji opende in de 3e minuut al de score voor AS Nancy waarna in de 69e minuut de gelijkmaker werd gescoord aan de kant van Stade Laval. Hadji begon in de basis en verbleef ook de gehele ontmoeting binnen de lijnen