Premier League: Taarabt kampt opnieuw met blessureleed

Gepubliceerd op 03-03-2015 14:42 door Redactie Atlas-Lions

Met dit seizoen slechts 5 competitiewedstrijden op zijn naam lijkt het erop dat QPR morgen in de thuiswedstrijd tegen Arsenal weer geen beroep kan doen op linksbuiten Adel Taarabt. Het Britse medium westlondsport.com meldde vanmiddag dat de vleugelaanvaller kampt met liesklachten.

Na een wat het leek succesvolle verhuurperiode bij AC Milan (4 goals en 2 assists uit 14 competitiewedstrijden), destijds binnengehaald door trainer Clarence Seedorf, is Taarabt dit seizoen ver op de achtergrond geraakt.

Na continue blessureleed en op een gegeven moment zelfs in de clinch te zijn geraakt met de ex-trainer van Queens Park Rangers die beweerde dat Taarabt iets aan zijn overgewicht moest doen en wat meer moest laten zien op de trainingen, werd de talentvolle linksbuiten vaak uit de wedstrijdselectie gelaten.

Wat de ernst van de blessure is en hoe lang Taarabt aan de kant zal bijven, zal de komende 48 uur moeten zijn uitgewezen. De kans bestaat dat Taarabt ook de ontmoeting met zijn ex-club Tottenham Hotspur aan zich voorbij zal moeten laten gaan.