Primera Division: El Arabi trefzeker maar met rood eraf

Gepubliceerd op 24-02-2015 07:51 door Redactie Atlas-Lions

Gisteravond stond er slechts één ontmoeting op het programma in de Primera Division. Formatie van Marokkaans international Youssef El Arabi, Granada CF wat zich momenteel de onderste regione inneemt in de Primera Division, nam het in een uitduel op tegen Levante UD.

De 28-jarige centrumspits El Arabi begon in de basis bij Granada CF en wist zijn formatie in de 13e minuut op voorsprong te brengen middels een benutte penalty na de handsbal van Camarasa. Aan de kant van Levante UD werd de 28-jarige rechtsbuiten Nabil El Zhar gepasseerd voor de wedstrijdselectie.

De ontmoeting regende kaarten, er werden maar liefst 8 gele kaarten uitgedeeld en 3 rode waarvan één voor El Arabi zelf. Na een handgemeen met Levante UD verdediger Ramis moest de Marokkaans international in de 82e minuut het veld ruimen.

Kort hierna werden de broodnodige punten van Granada CF weggeven door de 1-1 en de 2-1 van Levante UD die in respectievelijk de 88e en 94e minuut vielen.

Granada CF positioneert zich momenteel op de 19e plek met eveneens 19 punten. Volgende week zaterdag zal Granada CF het in een lastige thuiswedstrijd gaan opnemen tegen de nummer 2 uit de Primera Division, FC Barcelona.