Serie A: Invaller Bergdich speelt gelijk tegen Sampdoria

Gepubliceerd op 25-02-2015 17:52 door Redactie Atlas-Lions

Gisteravond speelde Marokkaans A-international en Genoa CF middenvelder Zakarya Bergdich ter gelegenheid van de 24e speelronde van de Serie A gelijk tegen Sampdoria.

Nog vorige transfermarkt gehuurd van Segunda Division formatie Real Valladolid, werd het gisteravond zijn tweede competitiewedstrijd van het seizoen waarin hij al 1 keer beslissend was met de aflevering van een assist.

Net als tijdens zijn debuut begon Bergdich gisteravond in de uitwedstrijd tegen Sampdoria op de bank. Daar waar de tussenstand al 1-1 bedroeg, mocht Bergdich in de 75e minuut van de reservebank af voor Edinelson.

De ontmoeting eindigde in een 1-1 gelijkspel. Met 36 punten momenteel bezet Genoa CF de 6e plek wat net geen recht geeft op kwalificatie voor de groepsfase van de UEFA Europa League, die plek wordt met 3 punten meer bezet door de formatie van de op een zijspoor geraakte Mounir El Hamdaoui, Fiorentina.

Aanstaande zondag zal Bergdich het met zijn huurder gaan opnemen tegen het in financiele problemen verstrikte Parma, of die wedstrijd nog doorgang vindt moet nog blijken.