'Van Gaal stuurt scouts voor Ould-Chikh.'

Gepubliceerd op 13-04-2015 17:15 door Redactie Atlas-Lions

Volgens het goed geïnformeerde Daily Mirror lijkt Manchester United serieus geinteresseerd te zijn in FC Twente rechtsbuiten Bilal Ould-Chikh. De grootmacht uit Manchester zou al scouts op pad hebben gestuurd voor de 17-jarige vleugelaanvaller die nu in de Engelse media beter bekend staat als 'de nieuwe Robben'.

​Sinds FC Twente naar buiten bracht dat onderhandelingen over contractverlenging op niets uitliepen, geniet Ould-Chikh interesse uit binnen- en buitenland. Behalve Manchester United zouden ook Italiaanse topclubs als Fiorentina, AC Milan en Internazionale geïnteresseerd zijn in het 17-jarige groeibriljant. 

Op zijn zeventiende gedebuteerd in de grootmacht van FC Twente is Ould-Chikh tot nu één keer productief geweest voor zijn formatie. Met deze treffer brak hij het record van jongste doelpuntenmaker van het seizoen in de Eredivisie (toentertijd 17 jaar en 179 dagen oud).

Aangezien Ould-Chikh tot de zomer van 2016 onder contract staat bij het noodlijdende FC Twente, lijkt een zomers vertrek aanstaande. Wil de club nog wat verdienen aan de vleugelaanvaller dan zal men deze zomer nog zaken moeten doen. Over de stukgelopen onderhandelingen liet de Twentse club het volgende weten: 'De onderhandelingen zijn op niets uitgelopen, omdat wensen en mogelijkheden te ver uit elkaar liggen'.Eredivisie